Internationaal Chauffeur (fulltime) standplaats De Lier / ZH

  • 38

Als Internationaal Chauffeur vervoer je dagelijks onze verse AGF-producten naar Duitsland. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze producten op tijd en in goede conditie op de juiste bestemming aankomen.

Koornstra & Co B.V. is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken.

Met een eigen wagenpark van 23 vrachtwagens maken wij dagelijks duizenden kilometers door heel Europa. Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken wij naar een nieuwe collega voor ons bedrijf  om samen met ons verder te bouwen aan een gezonde toekomst.

Durf jij de uitdaging met ons aan en herken je jezelf in de vacature hiernaast, laat ons dan weten dat jij de combinatie met ons als INTERNATIONAAL CHAUFFEUR wel ziet zitten.

View the vacancy

Binnenland Chauffeur (fulltime) standplaats De Lier / ZH

  • 38

Als Binnenland Chauffeur is het jouw verantwoordelijkheid om dagelijks onze verse AGF-producten te vervoeren in Nederland

Koornstra & Co B.V. is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken. Met een eigen wagenpark van 23 vrachtwagens maken wij dagelijks duizenden kilometers door heel Europa. Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken wij naar een nieuwe collega voor ons bedrijf  om samen met ons verder te bouwen aan een gezonde toekomst. Durf jij de uitdaging met ons aan en herken je jezelf in de vacature hiernaast, laat ons dan weten dat jij de combinatie met ons als BINNENLAND CHAUFFEUR wel ziet zitten.

View the vacancy

Binnenland Chauffeur (fulltime) standplaats Dirkshorn / NH

  • 38
  • Jij hebt een geldig CE-rijbewijs met code 95

Als Binnenland Chauffeur vervoer je dagelijks onze verse AGF-producten met name ben je actief in de regio Dirkshorn, Heerhugowaard en Alkmaar. In Dirkshorn is onze zusteronderneming Brassica gevestigd die met name actief is in de handel en verpakken van vollegrondsgroenten.

Koornstra & Co B.V. is het moederbedrijf van een groep bedrijven in de AGF-branche en importeert en exporteert met passie, kennis en kunde groenten en fruit. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken.

Met een eigen merk van naam en faam: Reputation en een eigen wagenpark met 23 vrachtwagens, maken wij dagelijks duizenden kilometers door heel Europa.

Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken wij naar een nieuwe collega voor ons bedrijf, om samen met ons verder te bouwen aan een gezonde toekomst.

Durf jij de uitdaging met ons aan en herken je jezelf in de vacature hiernaast, laat ons dan weten dat jij de combinatie met ons als

BINNENLAND CHAUFFEUR wel ziet zitten.

View the vacancy

Logistiek Medewerker

  • 38
  • Samen met je directe collega’s stel jij als onze nieuwe medewerker namelijk onder andere orders samen en zorgt ervoor dat ze klaar staan om naar onze klanten te gaan.

In de loods vervoer jij op een elektrische pompwagen groente en fruit naar de juiste plek om gestapeld te worden op pallets. Aan jou de taak om scherp te zijn en te controleren of alle groente en fruit vers naar de klant gaan.

Koornstra & Co is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken. Dit succes willen wij graag verder uitbouwen! Daarom zoeken wij een enthousiaste Logistiek Medewerker 

View the vacancy