Financieel Medewerker

  • 38

In deze functie komen diverse facetten van de financiële administratie aan bod.

Als Financieel Medewerker ben je samen met jouw directe collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse vastlegging van alle financiële transacties.

Jij verzorgt de afhandeling van de in- en uitgaande facturen, regelt de uitgaande betalingen en verwerkt bankmutaties.

Daarnaast ondersteun jij onze controllers met het financieel maand- en jaarwerk, het analyseren van cijfers en diverse projecten.

View the vacancy

Junior Controller

  • 38
  • MBO+ / HBO

Junior Controller is een dynamische functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Je komt te werken in een gemotiveerd team met een informele en directe werksfeer. Ambities? Daar enthousiasmeer jij ons ook mee!

Koornstra & Co is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken.

Koornstra & Co is onderdeel van een gezonde en groeiende groep handelsondernemingen die actief zijn in de AGF-branche genaamd Reputation Groep. Onderdeel van deze groep zijn een tiental werkmaatschappijen gericht op verpakken, productie en handel in AGF producten.

Onze financiële afdeling gevestigd te De Lier verzorgt groepsbreed de financiële afhandeling voor de groep.

View the vacancy

Binnenland Chauffeur (fulltime) standplaats De Lier / ZH

  • 38

Als Binnenland Chauffeur is het jouw verantwoordelijkheid om dagelijks onze verse AGF-producten te vervoeren in Nederland

Koornstra & Co B.V. is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken. Met een eigen wagenpark van 23 vrachtwagens maken wij dagelijks duizenden kilometers door heel Europa. Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken wij naar een nieuwe collega voor ons bedrijf  om samen met ons verder te bouwen aan een gezonde toekomst. Durf jij de uitdaging met ons aan en herken je jezelf in de vacature hiernaast, laat ons dan weten dat jij de combinatie met ons als BINNENLAND CHAUFFEUR wel ziet zitten.

View the vacancy