Business- / Financial Controller

  • 38
  • HBO / WO

Als Business- / Financial Controller ben je eindverantwoordelijk voor de financiën van één of meerdere werkmaatschappijen. Samen met het team volg je de gehele logistieke flow van inkooporder tot verkoopfactuur, en alles wat daar tussen zit.
Je bent een sparringpartner voor de directie en commerciële afdeling, waarbij je in staat bent hen te overtuigen van jouw visie. Dit is een dynamische functie met veel ruimte voor eigen initiatief.

Over Koornstra & Co
Koornstra & Co is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken.
Koornstra & Co is onderdeel van een gezonde en groeiende groep handelsondernemingen die actief zijn in de AGF-branche genaamd Reputation Groep. Deze groep bestaat uit een tiental werkmaatschappijen gericht op de handel, het produceren en verpakken van AGF-producten.

Onze financiële afdeling gevestigd in De Lier verzorgt Financial Control en Business Control voor de gehele groep.

View the vacancy

Inkoper Glasgroenten

  • 38
  • HBO

Koornstra & Co is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken.

Koornstra & Co is onderdeel van een gezonde groep werkmaatschappijen die actief zijn in de AGF-branche, genaamd Reputation Groep. Deze groep bestaat uit een tiental werkmaatschappijen gericht op handel, productie en verpakken in AGF producten.

Onze commerciële afdeling is het hart van al onze inkoop- en verkoopactiviteiten. Een dynamische, soms hectische plek waar altijd veel gebeurt. Ter uitbreiding van de afdeling zoeken wij een fulltime:

Inkoper Glasgroenten

View the vacancy

Binnenland Chauffeur (fulltime) standplaats De Lier / ZH

  • 38

Als Binnenland Chauffeur is het jouw verantwoordelijkheid om dagelijks onze verse AGF-producten te vervoeren in Nederland

Koornstra & Co B.V. is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken. Met een eigen wagenpark van 23 vrachtwagens maken wij dagelijks duizenden kilometers door heel Europa. Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken wij naar een nieuwe collega voor ons bedrijf  om samen met ons verder te bouwen aan een gezonde toekomst. Durf jij de uitdaging met ons aan en herken je jezelf in de vacature hiernaast, laat ons dan weten dat jij de combinatie met ons als BINNENLAND CHAUFFEUR wel ziet zitten.

View the vacancy