We regelen het gewoon

We zoeken altijd samen naar oplossingen. Want samen zijn we echte alleskunners. We zijn recht door zee en zijn op de werkvloer altijd positief ingesteld. We hebben een sterke band met de regio en hebben waarden en normen hoog in het vaandel staan. Bij Koornstra & Co werk je in een goed bereikbaar pand, ons kantoor ligt direct langs de A20. In onze kantine tanken we geregeld met elkaar even bij. We zetten graag een stapje extra voor elkaar en helpen collega’s altijd uit de brand. Welke klus zich ook voordoet: wij gaan ervoor en we regelen het gewoon.

De derde generatie teamwork

Al in 1931 verzorgden we onze eerste leveringen groenten en fruit. We zijn sindsdien sterk gegroeid, zijn kerngezond en er is ongekend veel veranderd in onze branche. Maar we hanteren nog altijd veel van dezelfde basisprincipes. Vanaf dag één zijn we namelijk een echt familiebedrijf. Al drie generaties lang werken we als een hecht team. We weten met wie en voor wie we werken. Veel van onze relaties zijn al in de generaties voor ons ontstaan. Ook nu nog denken en handelen we altijd in de lange termijn. Het gaat ons niet om vluchtig, de korte termijn en onpersoonlijk, maar om de continuïteit en een goede band met onze klanten en leveranciers. Het mooie van een familiebedrijf is dat je het samen altijd wel voor elkaar krijgt. Want we denken in oplossingen, niet in problemen.

“Het mooie van een
familiebedrijf is dat je
het samen altijd wel
voor elkaar krijgt.”

– Koornstra

Onze roots
vandaag de dag

Hart voor de zaak

We werken met hart voor de zaak en we werken hard voor de zaak. Waarden en normen hebben we hoog in het vaandel staan. Die sfeer voel je dagelijks bij ons op de werkvloer.

Klaarstaan voor elkaar

We zijn een echt team en staan altijd voor elkaar klaar. Dat is nodig ook, wil je kwaliteit kunnen borgen. We vinken niet alleen onze eigen klusjes af, maar denken (en doen!) voortdurend met onze klanten en collega’s mee.

Afspraak is afspraak

Het spreekt voor ons eigenlijk voor zich dat een afspraak een afspraak is. Daar tillen we zwaar aan. Ook al moeten we flink wat stappen extra zetten: we vinden onze betrouwbaarheid en integriteit erg belangrijk. We doen er alles voor om ons te houden aan wat we hebben beloofd. Daarom kun jij echt van ons op aan.

Alles goed geregeld

Wat we doen, doen we graag goed. Of het nu contact met onze klanten en leveranciers is, de manier waarop we orders verwerken, controleren en verzendklaar maken, het transport of de administratieve afwikkeling: we regelen alles op een goede, heldere en accurate manier. Zo zorgen we al jaren voor tevreden klanten.